KK HELP – 2.ROČNÍK

1. 11. 2023
Vážení přátelé,
letos opět pokračujeme s projektem
KK HELP,
který jsme loňského roku založili a který byl vytvořen proto, aby jsme pomáhali nejen dětem, což je nadále naší hlavní prioritou.
Do projektu KK HELP můžete navrhnout jakýkoliv projekt, kdekoliv v republice.
Loňský první ročník jsme odstartovali podporou pejsků v Záchranném depozitu pro psy Beruška, z.s., což zaštítila a celé zorganizovala Janča Duchoslavová , za což samozřejmě děkujeme.
Na daný projekt bude určena částka minimálně 10.000,- Kč z našeho transparentního účtu. Vše záleží na druhu a účelu projektu, můžeme podpořit jeden nebo dva a nebo jeden vyšší částkou.
Prosím tedy o vaše návrhy pod příspěvek na našem FB, do pátku 20.10.2023, následně pouze oficiální členové našeho spolku, jak máme ve stanovách zvolí daný projekt v anketě – hlasování.
Důležité je něco o daném projektu vědět, znát pozadí atd., nebudeme přispívat na neověřené projekty typu tik-tok apod, že někde někdo něco vyhodí, je toho v poslední době moc těchto fake projektů.
Děkujeme za spolupráci, můžete začít navrhovat, prosím bez komentářů, jen daný projekt a popřípadě popis k němu, ostatní budu mazat, ať v to není hokej.