8.ročník VAN & TRUCK SHOW 2021

23. 7. 2021
2021-Plumlov-1280x1810.png
 8.ročník Kinderkamioňácké Van & Truck SHOW
23. – 25.července 2021, Kemp Žralok, Plumlov

Opět jsme se sešli v krásné lokalitě Kempu Žralok v Plumlově. Po loňské premiéře na tomto místě jsme již věděli do čeho jdeme a tak bylo pár věcí jednodušších a pár naopak složitějších, ale to už k pořádání těchto akcí prostě patří. Účast byla oproti loňsku vyšší, což nás potěšilo a hlavně to určitě udělalo radost těm, se kterými spolupracujeme a kterým každoročně předáváme výtěžek z tomboly a dražby. Dětský domov v Plumlově ( potažmo Konice ) a Klokánek z Dlouhé Loučky.

Děkujeme našim partnerům za pomoc při organizaci a podporu, ať již finanční, či materiální této naší každoroční akce. Bez vás by tyto akce nebylo možné organizovat, za což obrovský RESPECT !!!

Zejména děkujeme za pomoc DHL express, se kterými spolupracujeme již několik let a kteří letos kompletně zajišťovali dětský program, což je hlavní náplní sobotního dne, soutěže, akce a spousta zábavy a dárečků. Opět to zvládli na výbornou a děti byly nadšené a obrovsky si to užívaly, je krásné vidět tu radost v dětských očích. Neděláme srazy jen pro sebe, abychom se viděli a pobavili, ale hlavně pro děti, protože děti jsou naše budoucnost.